LøsningerGjennom skalerbar hardware og modulær programmering kan du utvikle en maskinbasis som dekker et meget bredt kundespekter. Vi i Nordic Automation hjelper deg gjerne med løsninger på alt mellom aktuator og sky. 

Pakkemaskin som inkluderer Delta-Robot

Vi har bistått Servi-Pack med utvikling av en ny pakkemaskin. Denne gangen inkluderer maskinen bl.a. en Delta-Robot levert av Nordic Automation! For Servi-Pack har det vært spesielt nyttig med en robot-løsning for å overføre produkt fra en annen maskin og inn i deres pakkemaskin.

Roboten plukker mer enn 60 ganger per minutt med en bane som er rundt 600 mm lang og tilfører fleksibilitet i oppbyggingen av maskinen. En stor fordel er at for fremtidige maskiner kan robot og program kan forbli tilnærmet uendret selv om produktene endrer karakter. 

Delta-Roboten styres av en PLS: Lenze c520, to servo-omformere av typen i700 og tre MCS Servo-motorer.

Vi kategoriserer dette som et Controller Based Motion prosjekt, hvor bevegelser til delta-roboten og andre akser styres av Lenze PLS-en via EtherCAT og logikkstyringen er gjort via en Siemens PLS hvor de to kommuniserer over PROFINET.

Spesifikasjon

Å lage en funksjons-spesifikasjon til maskinen bidrar til å skape gjensidig forståelse av systemet og kundens ønsker. Alle som ønsker å komme i land på budsjett og til riktig tid, anbefales å lage en spesifikasjon. 

Dimensjonering

Ved å beregne hvilke krefter som skal til for å tilfredstille maskinen sine krav, har du mulighet til å spare penger umiddelbart ved å unngå overskalering av systemet og på sikt ved å forsikre deg om at hele maskinen tåler belastningene. 

Programmering

Enhver maskin krever en eller annen form for programmering. Ved å arbeide metodisk i henhold til oppdaterte trender kan løsningen bli både modulær og skalerbar, slik at du er forberedt på fremtiden og enkelt kan tilpasse maskinen til nye behov!

Skalerbar og Modulær Hardware

Riktig valg av hardware gir deg muligheten til å bruke færre varianter i maskinen. Du kan for eksempel bruke Lenze i550, som er modulær og har power-deler som strekker seg fra 0.25 til 132 kW. Alle andre komponenter er like! Eller du kan gå for MF-motoren som opererer på inntil 120 Hz, men leverer nominell torsjon allerede fra lave turtall.

Kontakt oss!


Klar til å starte ditt neste prosjekt sammen med oss? Kontakt oss på telefon eller epost!